Publicat la: 04.03.2020. 19:28 / 749 views

PONTA, RADICAL: “LA BUZĂU, NU FACEM ALIANȚĂ CU PSD”. ÎNTÂLNIRE DE PARTID, CU ACTIVIȘTII PRO ROMÂNIA

Aflat astăzi într-o vizită la Buzău, președintele PRO România, Victor Ponta, a ținut să transmită un mesaj ferm cu privire la o eventuală colaborare locală cu social-democrații. “Nu facem alianță cu PSD”, a declarat fostul premier, într-o conferință de presă.

Still0304_00018

Înainte de conferința de presă, Victor Ponta s-a întâlnit cu mai mulți candidați buzoieni de la PRO România, cărora le-a transmis un mesaj clar: să nu se alieze cu PSD.

Fostul premier recunoaște că a avut mai multe discuții cu președintele interimar al PSD, deputatul buzoian Marcel Ciolacu. Ponta spune că a refuzat colaborarea cu fostul său partid, nemulțumit că în formațiunea pe care a condus-o vreme de 5 ani încă au rămas oamenii lui Dragnea și Dăncilă.

Liderul Pro România crede că principalul adversar de la Buzău va fi PSD.

Victor Ponta a mai anunțat că va veni des la Buzău, pentru a-i sprijini pe Carmen Ichim și Constantin Ionescu, în lupta pentru șefia Consiliului Județean și pentru Palatul Comunal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!