Publicat la: 25.09.2018. 18:28 / 869 views

PONTA, ÎNTÂLNIRE CU TOMA ŞI NOUA ORGANIZAŢIE. DESPRE LIDERII PSD BUZĂU: “O SĂ LE RUPĂ GÂTUL”

Fostul premier Victor Ponta a fost, astăzi, la Buzău pentru a discuta cu membrii noii organizaţii judeţene a PRO România, formaţiune pe care a înfiinţat-o, după ce a fost dat afară din PSD. Înainte de întâlnirea cu simpatizanţii, Ponta a avut o discuţie cu primarul Constantin Toma, în Palatul Comunal. “Dragnea o să le rupă gâtul”, a declarat Vitor Ponta, despre liderii PSD Buzău, care s-au poziţionat împotriva preşedintelui de partid.  

ponta 2Astăzi, în sala de conferinţe a unui hotel din centrul oraşului, fostul prim-ministru s-a întâlnit cu mai mulţi membri de partid şi cu simpatizanţi de la Buzău. Noua organizaţia locală PRO România este coordonată de jurnalisul Felix Rache, buzoian de origine.

Înainte de întâlnirea cu membrii PRO România Buzău, Victor Ponta a mers în Palatul Comunal, unde a avut o discuţie cu primarul Constantin Toma.

Întrebat dacă i-a propus primarului să se alăture PRO România, dată fiind nemulţumirea edilului-şef faţă de liderul Liviu Dragnea, fostul premier Victor Ponta a declarat că Toma este suficient de puternic pentru a nu ajunge în situaţia de a alege o altă formaţiune.  

În schimb, fostul preşedinte al PSD a precizat că liderii organizaţiei social-democraţilor de la Buzău şi parlamentarii care s-au poziţionat împotriva lui Liviu Dragnea vor avea de suferit.

Victor Ponta a fost însoţit la Buzău de foşti miniştri din cabinetul pe care l-a condus în perioada mai 2012 – noiembrie 2015: Radu Bănicioiu (Sănătate), Daniel Constantin (Agricultură), Sorin Câmpeanu (Educaţie) şi Ioana Petrescu (Finanţe). (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>