Publicat la: 11.08.2020. 18:41 / 232 views

POLIȚIȘTII LOCALI SĂ MAI AȘTEPTE. NORMELE DE HRANĂ, BLOCATE DE ALEȘII LOCALI

Polițiștii locali nu vor mai primi bani în plus la salariu. Proiectul de menținere în vigoare a normelor de hrană, până la finele anului, a fost respins în cadrul ședinței de la sfârșitul săptămânii trecute. Propunerea fusese depusă de Constantin Ionescu și prevedea acordarea normei până în 2021.

piata masca 4Proiectul de hotărâre nu a fost pe placul aleșilor PSD, deși aceștia își dăduseră girul, pentru aceeași idee, în luna februarie. Cu doar cinci voturi pentru, 8 abțineri și 10 împotrivă, propunerea fostului viceprimar nu a trecut de miniparlamentul local.

Având în vedere prevederile legale, norma de hrană se cuvine angajaților Poliției Locale, fiind o structură de ordine și siguranță publică. Rămâne de văzut dacă vreun proiect de hotărâre pe această temă va mai figura pe ordinea de zi a CLM, până la finele anului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!