Publicat la: 11.01.2017. 19:54 / 747 views

POLIŢIŞTII LOCALI, LA DATORIE PE VISCOL. AU OFERIT CEAI ŞOFERILOR ŞI AU ADUNAT OAMENII DE PE STRĂZI

În aceste zile, poliţiştii locali au fost în stradă. Una dintre misiunile lor a fost aceea de a aduna de pe străzi oamenii fără adăpost şi să îi îndrepte către Centrul de Zi şi de Noapte ca să nu-i prindă gerul afară. Într-una dintre situaţii, chiar a fost nevoie să fie demolat un cort improvizat în Parcul Crâng. De asemenea, poliţiştii locali au oferit ceai cald şoferilor aflaţi în filtrele de la ieşirile din oraş.

ceaiÎn ultimele zile, poliţiştii locali au adunat de pe străzi 23 de persoane fără adăpost care riscau să cada victime ale gerului năprasnic.

Misiunea lor nu a fost una uşoară, şi asta pentru că o parte dintre cei vizaţi refuzau propunerea de a se caza la Centrul de Zi şi de Noapte.

Într-una dintre situaţii, poliţiştii locali au fost nevoiţi chiar să demoleze un adăpost improvizat în Parcul Crâng pentru a convinge cele trei persoane care stăteau acolo să meargă la centrul unde primesc o masă caldă şi cazare.cort-1

Tot pentru a-i ajuta să treacă peste temperaturile scăzute, poliţiştii locali au oferit ceai cald şoferilor prinşi în filtrele de la ieşirile din municipiul Buzău.

Poliţiştii locali fac un apel către buzoieni să îi informeze ori de câte ori sesizează cazuri de oameni ai străzii care îşi petrec noapte pe străzi, pentru că gerul de afară le poate fi fatal. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!