Publicat la: 14.03.2017. 19:02 / 1.198 views

POLIŢIŞTII LOCALI CÂŞTIGĂ DEFINITIV RĂZBOIUL. ORGANIGRAMA PRIMĂRIEI RĂMÂNE SUSPENDATĂ

Cei trei sute de poliţişti locali, la care primarul Constantin Toma doreşte să renunţe, rămân în activitate. Ei au câştigat definitiv procesul prin care au cerut suspendarea organigramei care a condus la decizia de disponibilizare. Sentinţa de astăzi a Curţii de Apel Ploieşti blochează în continuare angajările la Palatul Comunal.

politisti-locali-in-primarieConflictul dintre poliţiştii locali şi primarul Constantin Toma a cunoscut, astăzi, un episod important. La Curtea de Apel Ploieşti a fost judecat recursul formulat de Primărie împotriva deciziei Tribunalului Buzău de suspendare a noii organigrame în care nu se mai regăseau 300 de poliţişti locali. Prezent în sala de judecată, edilul-şef Constantin Toma a argumentat, printre altele, că hotărârea primei instanţe blochează angajările din Palatul Comunal.

După audierea părţilor, instanţa a rămas în pronunţare, iar senţina a venit după-amiază. Curtea de Apel Ploieşti a respins recursul Primăriei, ca nefondat. O decizie care se va răsfrânge în continuare a supra activităţii administraţiei publice locale.

Pe de altă parte, poliţiştii au repurtat o victorie importantă în tot acest război şi îşi pot păstra posturile. Tot în instanţă urmează să înceapă un alt proces intentat de poliţiştii locali, cel de anulare a hotărârii de consiliu local privind noua organigramă. (Mihai Bunăziua)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Ionut spune:

    Fara dubii ca vor fi consecinte,in condițiile in care firmele de paza primesc sume importante de la primărie si apoi salariile angajaților primăriei de la politia locala.

  2. Dorel spune:

    Un pas uriaș făcut de Toma pentru abuz in serviciu.
    Vor urma si consecinte.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!