Publicat la: 11.09.2017. 18:17 / 482 views

POLIŢIŞTII LOCALI AU DESCINS ÎN TALCIOC. AU DESCOPERIT NUMEROASE NEREGULI

În week-endul ce tocmai s-a încheiat, poliţiştii locali au descins în Talcioc. Aceştia, împreună cu reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare au verificat marfa expusă la vânzare, în special produsele alimentare, dar şi documentele de funcţionare a firmelor. În doar câteva ore, s-au aplicat amenzi de peste o sută de milioane de lei vechi.

talcioc 2Poliţiştii locali, împreună cu specialiştii DSV au descins, încă de la primele ore ale dimineţii, în Talcioc. Au fost luaţi în vizor în special comercianţii de produse alimentare. Neregulile au apărut încă de la verificarea afişării preţurilor.

De asemenea, s-au verificat documentele de provenienţă a mărfii, pe care nu toţi vânzătorii le-au putut prezenta.

În ciuda justificărilor prezentate în faţa echipajelor de control, comercianţii au fost amendaţi, iar unii dintre ei au rămas şi fără marfa expusă la vânzare, neregulamentar.

Poliţiştii locali dau asigurări că şi în perioada următoare vor întreprinde astfel de controale în pieţele şi târgurile din municipiul Buzău, pentru a verifica modul în care se desfăşoară actele de comerţ. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>