Publicat la: 31.07.2018. 18:10 / 1.753 views

POLIŢIŞTII LOCALI ATACĂ DECIZIA C.L.M. ESTE CONSIDERATĂ O HOTĂRÂRE ABUZIVĂ

Hotărârea prin care poliţiştii locali ar putea fi daţi afară, dacă nu trec testările fizice periodice, va fi atacată în instanţă. Anunţul a fost făcut de liderul de sindicat al agenţilor, într-o emisiune la Campus TV. Săptămâna trecută, în Consiliul Local Municipal, a fost adoptat un act normativ privind obligativitatea susţinerii de către poliţiştii locali a unor probe sportive şi testări psiholigice.

politisti localiPotrivit reprezentanţilor poliţiltilor locali, legislaţia actuală şi contractul semnat de agenţii de la Pază prevăd clar condiţiile în care un angajat poate fi concediat. Criteriul probei sportive ar fi unul abuziv, susţine liderul de sindicat.

În aceste condiţii, poliţiştii locali vor ataca în instanţă noua hotărâre a Consiliului Local Municipal.

Cea mai recentă victorie a poliţiştilor locali în războiul cu şefii din Palatul Comunal a fost amendarea Primăriei pentru că nu le-au fost schimbate de ani buni uniformele agenţilor. Sancţiunea a fost dictată de I.T.M. Buzău, care a dispus şi înnoirea uniformelor pentru poliţiştii locali. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!