Publicat la: 09.01.2019. 19:16 / 607 views

POLIŢIŞTII ÎŞI NEGOCIAZĂ SALARIILE. MAJORĂRI CERUTE: ÎNTRE 300 ŞI 700 DE LEI

Nemulţumiţi de majorarea de care beneficiază la început de an, poliţiştii încep negocierile pentru salarii. Sindicaliştii din Poliţia buzoiană spun că vor avea loc noi proteste, în cazul în care revendicările lor nu vor fi rezolvate.

politie 2Potrivit reprezentanţilor sindicatelor, majorarea de la început de an ar fi doar 100 de lei pentru poliţişti. În curând, încep negocierile la Minister pentru ca veniturile angajaţilor M.A.I. să crească substanţial.

Pe lista revendicărilor se mai află şi problemele curente din activitatea profesională a poliţiştilor.

În funcţie de responsabilităţile fiecărui poliţist, la negocieri se va solicita o majorare salarială între 300 şi 700 de lei. În cazul în care nu se va ajunge la un consens, sindicaliştii vor demara proteste. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!