Publicat la: 02.12.2020. 18:48 / 282 views

POLIȚIȘTII, CU OCHII PE PETRECĂREȚI. S-AU DAT PESTE 500 DE SANCȚIUNI

În minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, polițiștii buzoieni au acţionat pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier. Astfel, oamenii legii au aplicat peste 500 de sancțiuni și au reținut 44 de permise de conducere.

control rutier 5În minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, un număr de 200 de poliţişti s-au aflat în teren şi au acționat în sistem integrat pentru a descoperi neregulile din trafic dar și pentru a verifica dacă se respectă normele de distanțare socială. Astfel, în total au fost aplicate 550 de amenzi și au fost reținute 44 de permise de conducere. Dintre acestea, mare parte au fost aplicate pentru consumul de alcool la volan.

Tot în ultimile zile, polițiștii au verificat și dacă șoferii și-au echipat mașinile pentru sezonul rece, având în vedere faptul că vremea s-a schimbat radical.

Tot în minivacanță, polițiștii buzoieni au aplicat 11 amenzi cetățenilor prinși că circulă pe stradă după ora 11 noaptea, fără a putea justifica necesitatea prezenței lor pe stradă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!