Publicat la: 14.03.2019. 19:13 / 489 views

POLIŢIŞTI DE BUN GUST. AU DAT EPOLEŢII PE BONETE, PENTRU UN CONCURS CULINAR

Nouă poliţişti, împărţiţi în trei echipe, au îmbrăcat şorţurile de bucătar şi s-au întrecut azi în arta culinară. Proba maiestriei lor a ajuns pe masa unor bătrâni dintr-un centru rezidenţial din judeţ. Concursul a fost câştigat de trioul delegat de  Serviciul de Acţiuni Speciale.

politie bucatari 1Au schimbat, pentru cîteva ore, epoleţii cu uniformele de bucătar şi au trecut la cratiţă. Trei echipe – două de la Buzău şi una de la Râmnicu Sărat – s-au întrecut în ale bucătăriei.

Preparatele lor au fost servite, mai apoi, bătrânilor dintr-un centru rezidenţial din judeţ. Ca şi cum  ipostaza inedită în care s-au aflat azi n-ar fi fost destul de dificilă, poliţiştii au trebuit să conceapă meniuri de post. Este a cincea ediţie în care oamenii legii gătesc în scop caritabil.

Pentru poliţiştii angrenaţi în concurs, sarcina de a găti meniuri de post nu a fost una uşoară.

După o sesiune severă de jurizare, câştigători au fost declaraţi reprezentanţii Serviciului de Acţiuni Speciale. Mai importantă decît titlul câştigat azi a fost misiunea de a-i servi pe cei 25 de bătrâni din centrul rezidenţial.

Toate ingredientele din care s-a gătit astăzi au fost achiziţionate prin contribuţia poliţiştilor. Spaţiul a fost pus la dispoziţie de un cunoscut restaurant din oraş. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!