Publicat la: 17.03.2017. 19:21 / 679 views

POLIŢIŞTI BUCATARI. AU DAT GRADELE PE BONETE, PENTRU UN CONCURS CULINAR

Nouă poliţişti, împarţiţi în trei echipe, au îmbrăcat şorţurile de bucătar şi s-au întrecut azi în arta culinară. Proba maiestriei lor a ajuns pe masa unor bătrâni dintr-un centru rezidenţial din judeţ. Concursul a fost câştigat de trioul delegat de  Poliţia de Proximitate.

bucatari 1Au schimbat, pentru câteva ore, epoleţii cu uniformele de bucătar şi au trecut la cratiţă. Trei echipe, două de la Buzău şi una de la Râmnicu Sărat, s-au întrecut în ale bucătăriei. Preparatele lor au fost servite, mai apoi, bătrânilor dintr-un centru rezidenţial din judeţ. Ca şi cum  ipostaza inedită în care s-au aflat azi n-ar fi fost destul de dificilă, poliţiştii au fost nevoiti să conceapă meniuri de post.

După o sesiune severă de jurizare, câştigători au fost declaraţi reprezentanţii Poliţiei de Proximitate. Mai importantă decât titlul cîştigat azi a fost misiunea de a-i servi pe cei 25 de bătrâni din centrul rezidenţial. Laureaţii de azi au declarat că secretul lor a constat în migala cu care au muncit la preparate.

Toate ingredientele din care s-a gătit astăzi au fost achiziţionate prin contribuţia oamenilor legii. Spaţiul a fost pus la dispoziţie de un cunoscut restaurant din oraş. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!