Publicat la: 11.06.2018. 18:28 / 1.010 views

POLIŢIST ARESTAT PENTRU ŢIGĂRI LUATE ŞPAGĂ. SUNT CERCETAŢI ŞI DOI LUCRĂTORI VAMALI

Un poliţist buzoian a fost arestat, iar doi lucrători vamali de la Galaţi sunt cercetaţi, în stare de libertate, pentru luare de mită şi complicitate la deţinere ilegală de produse accizibile. La mijloc este vorba despre o falsificare a operaţiunilor de distrugere de ţigări de contrabandă, activitate demascată de poliţiştii buzoieni de la Anticorupţie şi de procurori.

tigariCei trei sunt acuzaţi că, în loc să distrugă ţigări de contrabandă confiscate, au făcut un pact cu o firma specializată în astfel de operaţiuni. Poliţistul a fost prins în flagrant primind 50 de cartuşe de ţigări, de la doi angajaţi ai societăţii responsabile cu distrugerea bunurilor. Cu ocazia flagrantului organizat de ofiţeri D.G.A. şi procurori, de la sediul societăţii în cauză a fost ridicate 8 baxuri cu ţigări de contrabandă.

Membri în comisia de distrugere, lucrătorii vamali sunt acuzaţi că au închis şi ei ochii la astfel de activităţi, fapt pentru care sunt anchetaţi, în libertate, pentru luare de mită şi complicitate la deţinere ilegală de produse accizabile. Tot în stare de libertate sunt cercetaţi şi cei doi angajaţi ai firmei de distrugere, fiind acuzaţi de dare de mită. Iniţial, omul în uniformă, agent de poliţie la Pârscov, a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi arestat pe o perioadă de 30 de zile. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!