Publicat la: 28.04.2017. 18:09 / 3.958 views

POLIŢIA LOCALĂ MAI ARE DE AŞTEPTAT. PROIECTUL ORGANIGRAMEI VA FI VOTAT ÎN ŞEDINŢĂ DE URGENŢĂ

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea organigramei, numărului de personal şi statului de funcţii din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Buzău va trebui votat săptămâna viitoare. În şedinţa de astăzi, voturile pro şi contra au fost egale. Primarul a anunţat că va convoca o şedinţă de urgenţă, imediat după 1 Mai.

Politie locala3Discuţii aprinse astăzi, la şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal.

Subiectele care au incins spiritele sunt cele referitoare la proiectele de hotărâre care au legătură directă cu poliţiştii locali.

Reprezentanţii poliţiştilor locali care se află în litigiu cu Primăria, susţin cu argumente că acestora li s-a făcut o nedreptate clară şi că îşi vor continua acţiunile în justiţie.

Pe de altă parte, primarul municipiului aduce argumente în favoarea hotărârii înfiinţării Poliţiei Locale Municipale, ca instituţie de sine stătătoare, fără cei 270 de poliţişti concediaţi.

Ajutată de consilierul ALDE şi de un consilier local PSD, opoziţia a reuşit să obţină un scor de egalitate la voturile exprimate pro şi contra şi la abţineri.

Secretarul general al primăriei a precizat că procedura de votare va fi reluată în următoarea şedinţă a Consiliului Local Municipal.

În cazul în care proiectul nu va trece nici săptămâna viitoare va aparea o situaţie cel puţin ciudată pentru că, în organigrama aparatului de specialitate al primarului nu mai figurează poliţişti locali.

În acelaşi timp, prin respingerea organigramei, instituţia Poliţiei Locale Municipale nu va putea funcţiona. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Dan spune:

    Este haos in primărie si in clm.
    Procese in instanță,aprobări de hcl.abrogări,revocări,dracu mai știe.
    Stupizi aleși mai avem la Buzău.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!