Publicat la: 14.05.2020. 18:20 / 546 views

POLICLINICA “TITULESCU”, ÎNCHISĂ TIMP DE 7 ZILE. ÎNCĂ UN CADRU MEDICAL DEPISTAT CU COVID-19

Policlinica “Nicolae Titulescu” va rămâne închisă timp de o săptămână. Încă un cadru medical, care activează la un cabinet din unitatea sanitară, a fost depistat cu Covid-19. Astăzi, zeci de persoane, care nu au aflat că policlinica a fost închisă ieri, au mers la unitatea medicală, dar au fost nevoiți să se întoarcă acasă.

policlinica 2 policlinica 4

Activitatea din Policlinica 23 August rămâne suspendată! După ce ieri a fost anunțată depistarea cu coronavirus a singurului medic neurolog din unitate, astăzi a venit încă o confirmare pentru un alt cadru medical. Este vorba depre un asistent de la un cabinet de Ortopedie.

Încă de ieri, autoritățile din sănătate au anunțat că Policlinica a fost închisă, până la aflarea rezultatelor probelor prelevate de la personalul unității. Numai că mulți nu au aflat această veste și au venit în această dimineață la Policlinică, conform programărilor pe care le aveau, pentru a ridica rezultatele unor analize sau pentru alte probleme. Ei au fost nevoiți să se întoarcă acasă.

În urma depistării unui nou caz de coronavirus la încă un cadru medical, responsabilii D.S.P. au decis să suspende activitatea Policlinicii “Nicolae Titulescu” pe o perioadă de 7 zile.

Tot astăzi, oficialii Prefecturii au mai anunțat confirmarea unui caz de Covid-19, în comunitatea din Râmnicelu, localitate aflată în carantină. E vorba despre un pacient tânăr.

Asistentul medical din Buzău și tânărul din Râmnicelu au fost internați la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

Astfel, de la începutul pandemiei, numărul cazurilor de coronavirus de la nivelul județului Buzău a ajuns la 97. Potrivit oficialilor din sănătate, 16 dintre aceștia au fost declarați vindecați și externați.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!