Publicat la: 21.12.2017. 19:56 / 2.292 views

POFTIŢI LA ORĂŞELUL COPIILOR! SE VA ÎNCHIDE LA FINALUL VACANŢEI DE IARNĂ

orasel 3Orăşelul Copiiilor a fost deschis în această seară, când pe scenă au urcat mai mulţi micuţi de la Palatul Copiiilor, coordonaţi de profesoara Oana Dobre. Prezent pe scenă pentru a da startul oficial, primarul Constantin Toma a ţinut să anunţe că autorităţile vor pregăti şi mai multe surprize în această iarnă, dar şi anul viitor.

Bineînţeles, cei mai încântaţi de deschiderea Orăşelului Copiilor sunt micuţii, care au mai multe posibilităţi pentru a se distra în centrul Parcul Crâng.

Autorităţile au decis să prelungească perioada de desfăşurare a Orăşelului.

Pe lângă atracţiile pentru copii, în Orăşel buzoienii au parte şi de un târg de produse tradiţionale, amenajat pe aleea principală a Crângului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!