Publicat la: 12.09.2018. 18:13 / 657 views

PODUL VECHI DE LA MĂRĂCINENI INTRĂ ÎN REPARAȚII. ȘOFERII NU VOR AVEA DE SUFERIT

Anul viitor, podul vechi de la Mărăcineni, care a preluat tot traficul în perioada lucrărilor pe celălalt pod, va intra în reparații. În perioada următoare se va face un proiect de lucrare în cadrul căruia se vor stabili inclusiv costuri, iar anul viitor va începe și lucrarea. Veste bună este că reparațiile vor dura câteva zile, iar șoferii nu vor avea de suferit.

trafic pe podul de la maracineniImediat după finalizarea podului pe sensul Râmnic spre Buzău, autoritățile și-au îndreptat atenția către celălalt pod, care în ultima perioadă a preluat tot traficul. Aici va fi nevoie de lucrări de consolidare, iar procedurile au fost deja demarate.

Vestea bună este că șoferii nu vor avea de sufeit, întrucât lucrările vor dura câteva zile, și se va circula alternativ pe câte un sens.

Autoritățile se gândesc serios ca aceste lucrări să demareze abia după ce va fi gata și podul de la Vadu Pașii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!