Publicat la: 18.04.2018. 18:30 / 809 views

PODUL MĂRĂCINENI SE ÎNCHIDE LUNI. PÂNĂ ATUNCI SE FACE RESISTEMATIZAREA ZONEI

Podul metalic de la Mărăcineni se va închide luni. Până duminică noapte, zona va fi resistematizată. Decizia a fost luată astăzi, după o discuţie la Casa Albă cu reprezentanţii firmei constructoare şi ai instituţiilor responsabile în gestionarea intervenţiilor la pod. Pe perioada lucrărilor estimate la 130 de zile, maşinile de peste 7,5 tone vor avea restricţii de circulaţie pe podul nou.

pod maracineni 3Ieri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii anunţa, printr-un comunicat de presă, că astăzi va fi închisă calea 2 de rulare a Podului Mărăcineni, ruta Rm. Sărat – Buzău. În realitate, nici nu se putea lua această măsură, din moment ce drumarii nu au efectuat în zonă nicio lucrare premergătoare. În această dimineaţă, la Prefectură, a avut loc o şedinţă cu toţi factorii implicaţi. S-a dispus ca, până duminică noapte, să fie finalizate toate măsurile pregătitoare pentru preluarea întregului trafic pe podul nou.

Astfel, de luni dimineaţă, şoferii vor fi nevoiţi traverseze podul în noile condiţii de resistematizare.

Cât despre o rută alternativă, autorităţile locale preferă să fie rezervate în declaraţii. O soluţie ar trebui identificată tot de către cei de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii.

Pe perioada închiderii podului vechi, maşinile de peste 7,5 tone, cu excepţia mijloacelor de transport persoane, vor circula cu restricţii pe podul nou. Interdicţiile vor fi impuse în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, precum şi în zilele de sărbătoare legală, la anumite intervale orare.

Termenul de execuţie a lucrărilor de reabilitare la podul metalic este de 130 de zile. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!