Publicat la: 03.06.2020. 18:20 / 342 views

PODUL DE LA VADU PAȘII VA DEVENI FUNCȚIONAL DIN TOAMNĂ. AU APARUT ŞI PROBLEME ÎN TIMPUL LUCRĂRILOR

Protejarea broaștelor, descoperirea proprietarului, obținerea avizelor de la diferite alte instituții sunt doar o parte dintre problemele cu care s-a confruntat Consiliul Județean și constructorul pe perioada lucrărilor de la Vadu Pașii. Cu toate acestea, președintele CJ, Petre Emanoil Neagu a dat asigurări că din toamnă podul va deveni funcțional.

pod vadu pasii 2Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a enumerat doar o parte dintre problemele cu care s-au confruntat de la începerea lucrărilor la podul de la Vadu Pașii. Constructorul a trebuit să țină seama inclusiv de protejarea unei specii de broască.

Cu toate acestea, președintele Consiliului Județean dă asigurări că podul de la Vadu Pașii va fi gata și din toamnă va deveni funcțional.

La construcția podului de la Vadu Pașii constructorul a întâmpinat dificultăți inclusiv în ceea ce privește vremea. O viitură puternică a luat o parte din lucrare și din utilaje, astfel că muncitorii au fost nevoiți să reia lucrarea aproape de la capăt. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!