Publicat la: 21.06.2019. 18:05 / 1.529 views

POD ÎNCHIS, REABILITARE DE URGENȚĂ. ATENȚIE! TRAFIC CU RESTRICȚII, SUB POD

Incidentul de azi a obligat autoritățile să urgenteze reabilitarea podului Marghiloman. Lucrările de decopertare a celorlalte părți din beton au început deja. Podul va fi închis pe toată perioada intervențiilor. Restricții de circulație sunt în permanență și sub pod, în funcție de zona în care acționează muncitorii.

pod marghiloman lucrari 2  pod marghiloman lucrari 1

În urma incidentului, prefectul Carmen Ichim a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență, for în cadrul căruia s-a decis realizarea în regim de urgență a lucrărilor de reparații la podul Marghiloman.  Circulația în zonă se face cu restricții.

Lucrările de decopertare a celorlalte alei pietonale atașate podului au demarat încă din această după-amiază și sunt efectuate de muncitorii de la URBIS.

La ședința Comitetului ppentru Situații de Urgență, primarul Constantin Toma a avertizat cu privire la pericolul pe care îl reprezintă starea de degradare a altui pod, cel de la Metalurgica, la ieșire din oraș spre Brăila.

Atenție! Pe toată perioada executării lucrărilor la Podul Marghiloman, traficul din zonă se va desfășura cu restricții, motiv pentru care mai mulți polițiști de la Rutier și agenții de la Poliția Locală au fost mobilizați pentru fluidizarea circulației. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!