Publicat la: 08.06.2017. 17:53 / 941 views

PNL BUZĂU SE REFORMEAZĂ. SE ANUNŢĂ EXCLUDERI DIN PARTID

Noua echipă de conducere a PNL Buzău anunţă o reformă drastică în organizaţie. Membrii care nu şi-au plătit cotizaţiile de mai mult timp sau cei care se aliază cu PSD ar putea fi excluşi din partid. De asemenea, mai multe filiale din teritoriu au încă probleme din cauză că nu au organizat alegeri interne.

liberali siteLiderii aleşi ai liberalilor buzoieni au început reconstrucţia organizaţiei, după alegerile interne din luna aprilie. Preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, anunţă o reformă axată pe oamenii care vor cu adevărat să se implice în activitatea partidului.

Şefii liberalilor susţin că există în partid aleşi care au o atitudine contrară intereselor PNL şi că se va face o analiză serioasă cu privire la cei care nu şi-au mai plătit cotizaţiile.

În momentul de faţă, PNL Buzău numără aproape 800 de membri la nivelul întregului judeţ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>