Publicat la: 09.12.2020. 19:33 / 466 views

PMP CERE RENUMĂRAREA VOTURILOR DIN ZECI DE SECȚII. MIȘCAREA POPULARĂ ACUZĂ FRAUDE ELECTORALE

PMP Buzău cere renumărarea voturilor din zeci de secții de la nivelul județului. Într-o sesizare trimisă Biroului Electoral Județean, liderii Mișcării Populare acuză fraude electorale. Plângerea a fost trimisă Biroului Electoral Central.

urne 1PMP solicită renumărarea voturilor din zeci de secții de la nivelul județului Buzău, în majoritate din mediul rural. Liderii Mișcării Populare au depus la Biroul Electoral Județean o sesizare prin care acuză fraudarea alegerilor.

În sesizarea înaintată Biroului Electoral Județean, sunt trecute mai multe argumente pentru renumărare. Reclamanții spun că, în câteva secții din județ, Mișcarea Populară nu a avut niciun vot, deși reprezentanții lor au declarat că au votat cu partidul. De asemenea, liderii formațiunii susțin că, în zeci de secții de la țară, “PMP a obținut un număr neobișnuit de mic de voturi raportat la numărul alegătorilor prezenți la urne.”

Cererea de renumărare a voturilor urmează să fie soluționată mâine, la Biroul Electoral Central. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!