Publicat la: 20.02.2019. 19:17 / 816 views

PMP, CAMPANIE DE REORGANIZARE. PREŞEDINTELE TOMAC, ÎNTÂLNIRE CU PRIMARUL TOMA

Partidul Mişcarea Popolară se află în plină reorganizare la Buzău. Filiala judeţeană PMP are un nou lider şi încearcă să regrupeze forţele. Astăzi, preşedintele la nivel naţional, deputatul Eugen Tomac, a fost prezent la Buzău, pentru a discuta cu responsabilii organizaţiei. În mod suprinzător, înainte de a vorbi cu membrii de partid, Tomac a avut o întâlnire cu primarul Constantin Toma.

pmp 1Preşedintele PMP a fost aşteptat în faţa Primăriei. Liderul Mişcării Populare a răspuns invitaţiei edilului-şef, pentru a discuta, în principal despre un proiect privind înfiinţarea unei cooperative agricole cu activitate integrată. De asemenea, pe Toma şi Tomac îi leagă ideea unirii dintre Republica Moldova şi România.

După vizita de la Palatul Comunal, Eugen Tomac a organizat o conferinţă de presă la noul sediu al PMP Buzău, filială aflată în plină campanie de reorganizare.  

Noul lider al Mişcării Populare de la Buzău este întreprinzătorul Dan Ivaşcu. Prima misiune importantă este de a obţine rezultate bune la alegerile europarlamentare.

Organizaţia judeţeană PMP are în sarcină strângerea a 9.000 de semnături pentru lista de candidaţi PMP de la europarlamentare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!