Publicat la: 29.07.2020. 18:28 / 223 views

PLOMBE LA BAZAR. URBIS LUCREAZĂ LA ÎNTREȚINEREA CAROSABILULUI

Carosabilul din zona obiectivului Bazar a intrat în lucru. Aici și pe toată strada Piața Teatrului vor fi plombate toate denivelările din asfalt pentru ca traficul aglomerat din zonă să se poată desfășura cu ușurință. După terminarea lucrărilor la noul sediu administrativ al orașului, toată zona va fi resistematizată și modernizată.

zona bazar 1 zona bazar 4

După ce cele trei străzi din centrul Buzăului au fost asfaltate și modernizate, drumarii de la Urbis au început lucrările de întreținere a carosabilului din zona Bazar.

Într-adevăr, nu numai că strada Piața Teatrului este extrem de aglomerată, dar în zona Bazarului circulă și autovehicule și utilaje ale constructorului, care au nevoie de o bandă specială.

Lucrările la noul sediu al Primăriei sunt în termen și urmează să se încheie până la sfârșitul acestui an.

După finalizarea obiectivului de la Bazar, zona va fi resistematizată și vor fi refăcute complet parcările, spațiile verzi, carosabilul și trotuarele, care vor fi pavate cu dale decorative..

Totodată, vor dispărea cablurile aeriene și sistemul public de iluminare pe timp de noapte va fi înlocuit cu stâlpi ornamentali și becuri cu led, după modelul celor trei străzi din centru, proaspăt modernizate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!