Publicat la: 13.07.2020. 17:59 / 289 views

PLOMBĂRI DE SEZON. DRUMARII ASTUPĂ GROPILE DIN CAROSABIL

Numărul gropilor de pe străzile Buzăului sunt mai puține decât anii trecuți, dar încă sunt prezente în număr destul de mare. Drumarii de la Urbis acționează în fiecare zi pentru astuparea lor. Plombările sunt efectuate conform unui plan de acțiune săptămânal, întocmit conform indicațiilor primite de la Primăria Buzău.

plombe 1Chiar dacă anul acesta binecunoscutele gropi din carosabil au apărut în număr mai mic decât în anii anteriori, ele continuă să facă parte integrantă din viața comunității buzoiene.

Urbis a rupt de la lucrările mari o echipă de drumari, care se ocupă deja de pus plombe, conform comenzilor de la Primărie.

Așadar plombările nu se fac la întâmplare, ci sunt planificate conform situației din teren.

Nu sunt exceptate nici străzile care urmează să intre în reabilitare chiar din acest an. Săptămâna trecută s-au pus plombe pe Transilvaniei și pe bulevardul Unirii, unde se formaseră adâncituri în jurul capacelor de la canalizare.

În funcție de comenzile primite de la Municipalitate, Urbis întocmește un plan de acțiune săptămânal, iar echipa de drumari acționează în toate zonele vulnerabile din oraș. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!