Publicat la: 25.01.2018. 19:20 / 751 views

PLOMBĂRI DE IARNĂ. GERUL PRODUCE CARII ÎN CAROSABIL

Temperaturile scăzute din ultimele zile au măcinat plombele mai vechi din carosabil. Pe Şoseaua Nordului, dar şi pe unele dintre arterele mai circulate ale oraşului au reapărut gropi şi gropiţe care ar putea pune în pericol traficul rutier. Primăria a dispus ca acestea să fie astupate de urgenţă cu asfalt care se toarnă la rece.      

plombe 1După cum era de aşteptat, temperaturile de iarnă din ultima perioadă au produs din nou stricăciuni la nivelul carosabilului din municipiu.

Acolo unde asfaltul a fost de o calitate mai slabă sau acolo unde au fost plombe mai vechi, au reapărut gropi care pot pune în pericol participanţii la traficul rutier.

Încă de ieri, drumarii de la Urbis Serv au plombat mai multe gropi apărute în carosabilul de pe Şoseaua Nordului.

Astăzi, muncitorii şi-au făcut apariţia şi pe bulevardul Unirii, unde au avut de plombat câteva gropi mari, dar şi pe alte artere circulate din oraş.

Nu este chiar cea mai bună soluţie să se toarne asfalt iarna, dar a fost unica posibilitate pentru a fi rezolvată problema in acest moment.

Acţiunea „Plombarea de iarnă” va continua şi în zilelele următoare iar Urbis va interveni punctual unde vor fi depistate astfel de gropi în carosabil.

Conducătorii auto buzoieni pot anunţa la Primărie prezenţa unor astfel de obstacole pe străzile oraşului, care pot pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!