Publicat la: 01.02.2019. 19:21 / 923 views

PLOMBĂRI DE IARNĂ. DUPĂ DEZGHEŢ AU IEŞIT LA IVEALĂ GROPILE

Ca în fiecare iarnă, străzile oraşului au de suferit pentru că în asfaltul vechi şi ieftin turnat cu ani în urmă, apar gropi, crăpături şi chiar adevărate crevase. Pentru că urmează o perioadă mai blândă din punct de vedere al fenomenelor meteo, cei de la Urbis au declanşat o campanie de pombare în mai multe zone ale oraşului. Dacă vremea se va încălzi în continuare, va fi pornită staţia mică de asfalt pentru ca plombările să se facăla cald şi să reziste mai mult timp.      

plombari 1Nici anul acesta buzoienii nu au scăpat de gropile din carosabil, care au apărut ca ciupercile după ploaie pe străzile asfaltate prost cu ani în urmă.

De astăzi, societate Primăriei, Urbis Serv, a început campania de iarnă de plombări la rece.

În această primă etapă, drumarii vor interveni pe străzile din Broşteni şi Dorobanţi, dar şi pe bulevardele 1 Decembrie şi Republicii, apoi vor continua cu toate arterele principale afectate.

Deocamdată plombările se fac la rece, cu un asfalt special care este mai scump decât cel obişnuit.

Chiar dacă reparaţiile nu vor rezista prea multă vreme, ele sunt necesare pentru ca buzoienii să nu-şi rupă maşinile prin gropi.

Dacă previziunile meteorologilor se vor îndeplini şi vremea se va încălzi, gropile vor putea fi plombate la cald.

Campania de plombări va dura până în primăvară, când vremea va permite începerea asfaltărilor, iar drumarii vor interveni pe toate străzile afectate de îngheţurile şi dezgheţurile succesive de peste iarnă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!