Publicat la: 16.06.2017. 18:18 / 2.225 views

PLOMBĂRI CU… CIMENT, LA VADU PAŞII. PRIMARUL: ”ESTE O SOLUŢIE DE MOMENT”

La Vadu Paşii, pe mai multe drumuri comunale, Primăria a ales o soluţie controversată pentru a astupa gropile. Plombele au fost făcute cu… ciment. Autorităţile locale recunosc faptul că noua metodă nu este cea potrivită, dar că este o variantă de moment, până când vor începe asfaltările.

plombe beton 2Una dintre zonele în care gropile au fost astupate cu beton este la intrare în satul Scurteşti. Pe o distanţă de câteva zeci de metri, craterele au fost acoperite cu ciment.

Primarul comunei Vadu Paşii recunoaşte că soluţia aleasă nu este cea optimă, dar a fost o variantă de urgenţă pentru a preveni producerea unor accidente.

Şeful Primăriei din Vadu Paşii susţine că vor fi realizate asfaltări în momentul în care toate documentaţiile aflate în lucru vor fi aprobate.

Cel mai probabil asfaltările potrivit normelor legale în vigoare vor începe în acest an. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>