Publicat la: 12.03.2019. 19:27 / 593 views

PLEDOARIE PENTRU PROFESIA DE POLIŢIST. EXPERIENŢE ÎMPĂRTĂŞITE ÎN FAŢA A PESTE 100 DE ELEVI

IPJ Buzău a început seria activităţilor dedicate Zilei Poliţiei Române. Mai mulţi ofiţeri de la principalele servicii operative au vorbit despre profesia lor, în faţa a peste o sută de elevi de liceu din oraş.

actiune politie 3Întâlnirea cu liceenii a fost deschisă chiar de comandantul IPJ, Laurenţiu Pantazi, ofiţer ajuns la o experienţă de 24 de ani în Poliţie, ultimii şapte petrecuţi în fruntea Inspectoratului.

Speaker a fost şi poliţistul supravieţuitor al exploziei de la Mihăileşti. Gabriel Hurlup activează la compartimentul Urmăriri.

Despre activitatea “mascaţilor” din Poliţia buzoiană a vorbit şeful Serviciului de Acţiuni Speciale.  

Tainele meseriei de poliţist criminalist au fost împărtăşite de un ofiţer cu o vechime de 20 de ani, şef la Serviciul Criminalistic.

Avantajele poliţistului de ordine publică au fost prezentate de o tânără de la un post din mediul rural.  

Comisarul Remus Nicula, ofiţer la Poliţia Rutieră, le-a povestit elevilor despre prima sa experienţă în teren, după 1989, la cercetarea împrejurărilor unui grav accident feroviar.

La dezbatere au participat peste 100 de elevi de liceu, mulţi dintre ei interesaţi să aibă o carieră de poliţist. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!