Publicat la: 12.01.2021. 19:02 / 317 views

PLATFORME ÎNGROPATE LA TURNURI. VOR FI DESFIINȚATE GHENELE DE GUNOI

Unul dintre proiectele pe care Municipalitatea și-a propus să le realizeze în acest an se referă la amplasarea de platforme de gunoi îngropate și la blocurile înalte din Buzău.

ghena bloc turn gunoi 1

În prezent, locatarii aruncă deșeurile menajere la ghene, ceea ce poate creea adevărate focare de infecție, mai ales la parterul blocurilor și la etajul unu.

Fondurile pentru realizarea celor 41 de rampe îngropate pentru blocurile turn provin dintr-un credit făcut de Primărie, deoarece nu există finanțări europene pentru astfel de proiecte.

Creditul de 23 de milioane de euro, inclusiv procentul de coparticipare, din care vor fi finanțate și alte proiecte, a fost obținut pentru o perioadă de 10 ani, 2 ani de grație și o dobândă avantajoasă, de numai 1,8 %. (Corneliu Floriceanu)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!