Publicat la: 21.01.2019. 18:46 / 829 views

PLANURI PENTRU CENTURA DE EST. DIN PRIMĂVARĂ AR PUTEA INCEPE REABILITAREA

Primăria a făcut demersurile necesare pentru construirea centurii de est a municipiului. Şoseaua ar trebui să preia, în special, traficul greu de la podul Mărăcineni şi să-l scoată în şoseaua Brăilei, ocolind oraşul. Din această primăvară ar putea începe lucrările de reabilitare a şoselei existente de pe digul care protejează oraşul de eventualele revărsări ale râului Buzău.

soseaPrimăria intenţionează să înzestreze municipiul cu o a doua şosea de centură, care să preia traficul rutier de la podul Mărăcineni şi să-l scoată în şoseaua Brăilei, evitând astfel traversarea oraşului.

Şoseaua construită pe coama digului de apărare este practicabilă, cu excepţia unor porţiuni avariate, şi este circulată în prezent atât de autovehicule de capacitate mare, cât şi de autoturisme.

După deschiderea podului de la Vadu Paşii, viitoarea centură de est ar putea fi continuată cu şoseaua cu acelaşi nume, care trece prin faţa Oborului şi face legătura cu şoseaua Brăilei.

Centura de est a Buzăului ar fi extrem de utilă transportatorilor de marfă care circulă dinspre Moldova către Brăila, dar şi locuitorilor din zona Vadu-Paşii care vin în oraş. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!