Publicat la: 04.05.2017. 17:14 / 1.190 views

PLANURI NOI PENTRU ATLETISMUL BUZOIAN. STADIONUL DIN BARIERA PLOIEŞTI A PRIMIT O PRIMĂ FINANŢARE

Consiliul Local Municipal a aprobat bugetul pentru partea de proiectare din proiectul de reabilitare şi de modernizare a Stadionului de Atletism. Odată cu modernizarea porţii de intrare în municipiu din bariera Ploieşti, va fi demarată şi prima etapă din proiectul referitor la acest stadion municipal. Până la sfârşitul actualului mandat al administraţiei din Primărie, Stadionul de Atletism ar trebui să fie omologat şi pentru competiţii internaţionale.

stadion 4De mai mulţi ani, edilii buzoieni încearcă să transforme Stadionul de Atletism de la intrarea în Buzău dinspre Ploieşti, într-unul care să se ridice la standarde europene.

Până în prezent nu s-a reuşit acest lucru, deşi există un proiect de mai multă vreme.

Administraţia actuală încearcă, la rândul ei, rezolvarea acestei probleme care este de anvergură şi are nevoie de o finanţare serioasă.

Procedurile încep să avanseze şi s-a ajuns deja la stadiul de prospectare a pieţii, în vederea depistării celor mai bune soluţii în legătură cu materialele necesare pentru pistele de alergare şi pentru terenul de joc.

Modernizarea Stadionului de Atletism ar fi binevenită şi ar putea contribui substanţial la creşterea vizibilităţii oraşului nostru, atât în interiorul ţării, cât şi în afara ei.

Pentru prima fază a proiectului au fost alocaţi 400.000 de euro, doar în acest an.

Pentru că are nevoie de o finanţare substanţială, proiectul va fi realizat în timp, cu asigurarea edililor că acesta va fi finalizat în actualul lor mandat. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!