Publicat la: 15.03.2017. 18:20 / 1.737 views

PLANURI MARI PENTRU PARCURILE BUZOIENE. ÎN PARCUL TINERETULUI, CENTRU DE ÎNOT ŞI RECREERE

Odată cu încălzirea vremii şi redeschiderea apetitului buzoienilor pentru plimbările în aer liber, şi atenţia reprezentanţilor Primriei se îndreaptă către cele mai mari parcuri din municipiul Buzău. Mai exact, edilul şef Constantin Toma a anunţat planuri măreţe pentru două dintre cele mai căutate locuri de promenadă din oraşul nostru.

tineretului 01În zilele călduroase de vară, parcurile din municipiul Buzău devin destinaţia preferată a multor buzoieni. De la copii şi tineri, până la pensionari, cu toţii aleg să se recreeze fie în Parcul Tineretului, fie în Crâng sau Marghiloman.

Primăria Municipiului Buzău a anunţat că doreşte să facă investiţii în aceste puncte, tocmai pentru a le face să devină mai atractive. Astfel, Parcul Marghiloman se doreşte a fi unul aristocratic, în care va fi înfiinţat inclusiv un muzeu naţional al calului.

Şi pentru Parcul Tineretului sunt făcute deja planuri mari. Aici, cu fonduri europene, se doreşte infiintarea unui centru de înot şi recreere, dar şi un velodrom, adică o pista special amenajată, de formă circulară şi înclinată, pentru cursele de biciclete.

Şi Parcul Crâng intra in atentia Primăriei, însă se asteapta ca pădurea Crângului să fie trecută de către Guvern în administrarea Primăriei Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!