Publicat la: 27.04.2017. 17:31 / 1.724 views

PLANURI MARI PENTRU NOUL PREFECT. COMISIA DE FOND FUNCIAR, PE PRIMUL PLAN

Planuri mari pentru noul prefect al judeţului Buzău. Imediat după ceremonia de învestire, Carmen Ichim a dezvăluit jurnaliştilor principalele aspecte de care se va ocupa imediat în cadrul Prefecturii Buzău. Deblocarea Comisiei de Fond Funciar este pe lista de priorităţi, potrivit noului trimis al Guvernului în teritoriu.

prefecta 3Imediat după ceremonia de învestire, noul prefect al judeţului Buzău, Carmen Ichim a dezvăluit jurnaliştilor faptul că a încercat să se famliarizeze cu situaţia din Prectura Buzău. Carmen Ichim a vorbit şi despre priorităţile pe care şi le-a trasat deja dar şi despre existenţa unor probleme pe care intenţionează să le facă publice.

De asemenea, Carmen Ichim a dezvăluit şi numele celei care va ocupa, începând de astăzi, fotoliul de comisar şef al Gărzii de Mediu în locul său. Este vorba despre Lenuţa Barac, o angajată cu state vechi în cadrul Comisariatului buzoian.

O primă întâlnire pe care prefectul Carmen Ichim o va avea cu şefii instituţiilor deconcentrate va fi mâine, în cadrul Şedinţei de Colegiu Prefectural. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!