Publicat la: 28.08.2019. 18:20 / 328 views

PISCINELE DIN JUDEŢ, LA CONTROL. AU FOST DESCOPERITE MULTE NEREGULI

Piscinele din judeţul Buzău reprezintă încă un pericol pentru clienţii care le frecventează. O demonstrează numărul mare de amenzi aplicate de inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului. Cea mai mare sancţiune a primit-o cea mai veche piscină cu apă sărată de la Monteoru, pentru condiţiile oferite clienţilor săi.

piscinaÎn această vară mare parte dintre buzoieni au fost cel puţin o dată la piscină. Oamenii au căutat răcoarea, dar şi condiţii decente. Inspectorii OPC au descoperit în timpul controalelor că unele dintre aceste locuri de agrement încălcau serios prevederile legale.

Cele mai mari nereguli, pentru care a fost aplicată şi cea mai mare amendă, au fost la cea mai veche piscină cu apă sărată din staţiunea Sărata Monteoru.

În continuare, inspectorii OPC vor controla comerţul cu rechizite şi ghiozdane, specific acestei perioade. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!