Publicat la: 24.05.2018. 18:28 / 917 views

PILONUL II, PLIANTUL ȘI CAMPANIA PNL. LIBERALII BUZOIENI CRITICĂ INTENȚIILE GUVERNULUI

Zeci de militanți PNL vor împărți pliante în rândurile buzoienilor, pentru a le explica ce va însemna eliminarea pilonului II de pensie. Cel mai dezbătut subiect la nivel național a fost comentat, astăzi, de liderii liberali buzoieni, într-o conferință de presă, organizată chiar la 143 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

conferinta pnlDupă un scurt istoric al PNL, liderii liberali buzoieni s-au lansat în atacuri la adresa Guvernului, pe fondul discuțiilor legate de eliminarea pilonului II de pensie. 

Pentru a-i informa pe cetățeni despre intențiile PSD-ALDE și despre efectele renunțării la pilonul II, liberalii au pus la cale o campanie publică printre buzoieni.  

Plinoul II de pensii este o contribuție a angajatului, de 3,75%, sumă care este administrată de fonduri private, diferită de pilonul I, administrat de stat.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!