Publicat la: 27.03.2017. 17:17 / 943 views

PIETON SPULBERAT, LA POPASUL MEREI. VICTIMA A FOST PRELUATĂ DE UN ELICOPTER SMURD

Un bărbat de 70 de ani a fost rănit grav, pe DN1B,  dupa ce s-a angajat, fără să se asigure, în traversarea carosabilului, printr-un loc nepermis. Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi transportat la un spital din Bucureşti.

acc 4Evenimentul rutier a avut loc vineri după-amiază, în apropiere de Popasul Merei. Un bărbat de 70 de ani  a încercat să traverseze DN1B, prin loc nepermis şi fără să se asigure în prealabil, moment în care a fost lovit de un aututorism. Cum pietonul a ieşit chiar în faţa maşinii, şoferul nu a mai avut timp să frâneze. Din impact, barbatul a fost proiectat câţiva metri pe carosabil.

Bărbatul traversase de nenumărate ori prin zonă, deoarece obişnuia să adune lemne din pădure. Numai că un singur moment de neatenţie era să-i curme viaţa. După accident, septuagenarul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală.

Din cauza accidentului, traficul pe DN1B a fost întrerupt câteva zeci de minute iar coada de maşini s-a întins până în apropiere de Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!