Publicat la: 01.03.2019. 19:05 / 843 views

PIEDONE ŞI TOMA, ÎNTÂLNIRE LA “CARAVANA UMANIŞTILOR”. SEMNĂTURI PENTRU ANGAJAREA PENSIONARILOR LA PRIVAŢI

umanist 2După conferinţa de presă de la noul sediu al umaniştilor buzoieni, liderul Cristian Popescu Piedone a mers pe platoul din Piaţa Dacia, unde s-au strâns semnături pentru o iniţiativă cetăţenească susţinută de P.P.U. Este vorba despre o iniţiativă legislativă privind valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat, la firme puternice.

La standul amenajat pe platou au semnat zeci de pensionari.

Venit pe platou pentru a împărţi mărţişoare, primarul Constantin Toma a avut o scurtă discuţie cu Cristian Popescu Piedone.  

“Caravana Umaniştilor” are de parcurs 15 judeţe pentru a strânge 100.000 de semnături necesare promovării acestei inţiative legislative.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!