Publicat la: 10.05.2019. 17:51 / 1.213 views

PICNIC À LA MARGHILOMAN. ÎNAINTE, PUBLICUL A FOST RĂFĂŢAT CU MUZICĂ ŞI POEZIE

Pentru al doilea an consecutiv, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Alexandru Marghiloman, ieri a fost organizat un picnic în parc. Înainte de a intra în atmosfera evenimentelor selecte de acum 100 de ani, invitaţii au participat la un concert de muzică clasică îmbinată cu momente de poezie.

marghiloman artisti picnic 1

În sala de festivităţi a Vilei Albatros din Complexul Marghiloman, soprana Maria-Mădălina Constantin, acompaniată la pian de Luminiţa Berariu, alături de actorul Marius Bodochi au oferit un moment inedit, “Poveste cu dor de lumină”.

Actorul Marius Bodochi a interacţionat cu publicul, spre deliciul audienţei. 

După concert, cu toţii au fost invitaţi la un picnic, organizat pentru a aminti de evenimentele selecte de pe vremea când Marghiloman era prim-ministru şi avea oaspeţi de seamă, printre care şi Regina Maria. Savurând din celebra cafea Marghiloman, artiştii ne-au împărtăşit câteva impresii.

Este cel de-al doilea an în care la Vila Albatros şi Parcul Marghiloman sunt organizate evenimente care aduc aminte de vremurile de acum 100 de ani.

Manifestările culturale de ieri au avut şi un scop caritabil. Asociaţia “Alexandru Marghiloman” îşi doreşte înfiinţarea unui centru destinat copiilor bolnavi de cancer. Banii strânşi de la spectatori şi de la participanţii la picnic vor fi destinaţi cauzei iniţiate de strănepoata fostului prim-ministru Alexandru Marghiloman. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!