Publicat la: 02.05.2019. 18:19 / 1.027 views

PIAŢĂ EN GROS LA BUZĂU. VA FI DOTATĂ ŞI CU DEPOZITE FRIGORIFICE

Buzăul ar putea avea cea mai mare piaţă en gros, cu toate facilităţile frigorifice, din zona de sud est a ţării. Terenul pe care ar putea fi amplasată piaţa a trecut deja din patrimoniul armatei, în administrarea Primăriei. Primarul municipiului Buzău a explicat că realizarea acestui proiect ar aduce numai beneficii atât legumicultorilor, cât şi locuitorilor municipiului Buzău.

legume la poarta  piata engros

Planul de realizare a unei pieţe en gros de legume şi fructe la marginea oraşului Buzău a fost cuprins în strategia de dezvoltare a municipiului Buzău, iar acum pare să prindă contur.

Terenul de 12 hectare pe care s-ar putea realiza a trecut deja în administrarea primăriei, astfel că primarul aşteaptă un sprijin, inclusiv de la Guvernul României, pentru realizarea proiectului.

Buzăul ar putea deveni astfel un punct extrem de important pentru legumicultorii din întreaga zonă, dar şi pentru buzoieni. Noua piaţă ar putea oferi produse proaspete autohtone dar şi locuri de muncă.

În noua piaţă ar putea oferi marfă inclusiv Staţiunea de Cercetare Legumicolă, ale cărei produse sunt căutate de buzoieni dar care în acest moment nu are un magazin de desfacere potrivit. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!