PIAŢA DACIA, GĂTITĂ DE SĂRBĂTOARE. TÂRG DE CRĂCIUN CU PATINOAR

PIAŢA DACIA, GĂTITĂ DE SĂRBĂTOARE. TÂRG DE CRĂCIUN CU PATINOAR

Primăria municipiului Buzău va pregăti şi în acest an surprize buzoienilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Va fi organizat un târg de Crăciun, iar iluminatul festiv va include şi o plasă de lumini care va acoperi toată piaţa. Nici în acest an nu va lipsi patinoarul artificial şi căsuţele pentru comercianţi.

targ 1Încă de la începutul lunii decembrie, Piaţa Dacia îşi va schimba înfăţişarea, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă. Şi în acest an va fi organizat târgul de Crăciun, iar întreaga piaţă va fi acoperită cu o plasă de lumini.

Şi în acest an va fi amplasat în Piaţa Dacia patinoarul artificial unde sunt aşteptaţi toţi buzoienii. De asemenea, nu vor lipsi căsuţele din lemn unde vor fi vândute produse tradiţionale.

În câteva zile, de la serviciul Patrimoniu din cadrul Primăriei comercianţii vor putea obţine toate informaţiile pentru închirierea căsuţelor din cadrul Târgului de Crăciun. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

BUZĂU: Ziua cu 0 cazuri de COVID!

07.06.21 10:19 Ultima modificare 07.06.21 10:30

Avem o premieră pozitivă, la nivelul județului Buzău, de la începutul pandemiei: duminică (6 iunie) a fost ziua în care nu s-au înregistrat cazuri de…