Publicat la: 28.02.2017. 19:36 / 2.263 views

PIAŢA DACIA, FĂRĂ BARIERE. ÎN CONTINUARE, PARCAREA MAŞINILOR VA FI INTERZISĂ

Ca urmare a reclamaţiilor venite de la cetăţeni, municipalitatea a decis să demonteze barierele care delimitau parcarea din faţa Palatului Comunal. Azi,  ele au fost scoase, dar accesul autoturismelor în faţa Primăriei va fi, în continuare, interzis.

bariere desfiintate 1După ce ieri muncitorii de la Urbis au montat indicatoare de interzicere a parcării în faţa Palatului Comunal, azi au fost demontate barierele. Edilii justifică această măsură prin numeroasele reclamaţii primite de la cetăţeni. Parcarea va fi interzisă, în continuare, în faţa Primăriei, cu excepţia celor cinci maşini care deserversc personalul de serviciu al Palatului Comunal.

Pentru a infirma bănuielile buzoienilor care au crezut că edilii au luat această măsură pentru a-şi parca bolizii în faţa primăriei, reprezentanţii municipalităţii au dat asigurări că Piaţa Dacia nu va mai fi ocupată de autoturisme de lux. Cei care se vor încumeta să-şi lase maşinile, în ciuda indicatoarelor, vor fi amendaţi.

Înainte de instalarea noii conduceri, platoul din faţa Palatului Comunal devenise locul preferat de parcare pentru componenţii administraţiei locale. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!