Publicat la: 10.09.2018. 18:54 / 707 views

PETRECERE MARE LA VERNEŞTI. AU PARTICIPAT SUTE DE PERSOANE

Sute de persoane au petrecut pe terenul de sport din comuna Verneşti, la sărbătoarea comunei organizată ca în fiecare an de Primăria din localitate. Artişti celebrii au urcat pe scenă şi au încins atmosfera. Seara s-a încheiat cu un grandios foc de artificii, în acordurile melodiilor lui Jean de la Craiova.

vernesti 1   vernesti 2

Sute de persoane din Verneşti, dar şi din comunele învecinate şi din municipiul Buzău au participat la ziua comunei organizată de Primăria Verneşti în parteneriat cu Consiliul Judeţean. Pe scenă au urcat şi au încins atmosfera artişti locali de la Centrul de Cultură şi Artă.

Taraful Lăutarii din Teleorman, condus de Gelu Voicu a încântat audienţa cu melodii tradiţionale româneşti.

Pe seară şi-a făcut apariţia şi Jean de la Craiova care cu greu a putut urca pe scenă din cauza admiratorilor care doreau fotografii, autografe sau o strângere de mână.

Petrecerea s-a încheiat cu un grandios foc de artificii de care s-au bucurat inclusiv localnicii care nu au participat la serbătoarea comunei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!