Publicat la: 06.02.2019. 19:05 / 1.422 views

PETRE EMANOIL NEAGU, DESPRE PLECAREA DIN PSD: “DACĂ SE ÎNCHIDE POVESTEA, EU VOI PLECA ACASĂ”

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a spus clar că nu ia în calcul varianta de a pleca din Partidul Social Democrat. Petre Emanoil Neagu a declarat că, indiferent de mişcările care se vor produce pe scena politică buzoiană, este decis să rămână fidel PSD.

neaguPreşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a ţinut să transmită un mesaj clar cu privire la faptul că nu va părăsi PSD-ul. Mai în glumă, mai în serios, Neagu a declarat că şi dacă se termină povestea, el va pleca acasă, în niciun caz nu va alege o altă formaţiune politică.

În acelaşi timp, Petre Emanoil Neagu a trimis săgeţi către un fost coleg de partid care ar sta în spatele unor postări publice cu privire la starea proastă a drumurilor din zona Chiliile.

Petre Emanoil Neagu a ocupat funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean, iar  după aceea a fost ales preşedintele instituţiei pe listele PSD. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!