Publicat la: 29.08.2019. 17:58 / 474 views

PETRE EMANOIL NEAGU, CETĂŢEAN DE ONOARE LA SOROCA. A PRIMIT DISTINCŢIA CU MULTĂ EMOŢIE

Pe 27 august, când Republica Moldova a sărbătorit 28 de ani de independenţă, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emaoil Neagu a primit titlul de „Cetăţean de onoare al Raionului Soroca”. Preşedintele Neagu a recunoscut că a primit distincţia cu emoţii, dar în acelaşi timp a spus că titlul îl merită toţi consilierii judeţeni care şi-au exprimat acordul pentru sprijinirea Raionului Soroca.
soroca siteDe-a lungul timpului, Consiliul Judeţean a participat în cadrul mai multor proiecte comune cu Consiliul Raional Soroca. Astfel, între consilierii buzoieni şi cei din Soroca relaţiile au devenit foarte strânse. Cu două zile în urmă, când Republica Moldova a sărbătorit 28 de ani de independenţă, preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu a primit titlul de „Cetăţean de onoare al Raionului Soroca”.

Preşedintele Neagu a declarat că titlul este o onoare, dar reprezintă şi o mare responsabilitate de a se continua proiectele comune cu fraţii noştri de peste Prut.

Şi în cadrul şedinţei de astăzi, consilierii au votat un proiect de hotărâre ce făcea referire la participarea Consiliului Judeţean Buzău la Festivalul de Cultură al Românilor de Pretutindeni. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!