Publicat la: 20.09.2018. 18:13 / 634 views

PETRE DAEA – VEDETA ZILEI. MINISTRUL AGRICULTURII SE BUCURĂ DE SIMPATIA BUZOIENILOR

Ca şi anul trecut, înainte de a deschide oficial „Toamna Buzoiană”, Petre Daea a străbătut la pas tot târgul. Ajutat de oficialii din suită, ministrul şi-a făcut unele cumpărături de toamnă şi a stat de vorbă cu producătorii. Nici acum nu a acceptat cadourile „din partea casei” şi a plătit peşin tot ceea ce a achiziţionat.      

daea 2Oficialul cu cel mai înalt grad din prima zi a festivalului „Toamna Buzoiană” a fost şi anul acesta Petre Daea, ministrul Agriculturii şi al Dezvoltării Rurale.

Invitat de organizatori să deschidă oficial târgul, Petre Daea a preferat ca, mai întâi, să viziteze toate standurile şi să cumpere, pentru început mici cadouri pentru familie şi pentru cunoscuţi.

Ca deobicei, nu  a acceptat nici în ruptul capului „cadourile din partea casei”.

După ce s-a asigurat că a cumpărat „amintiri” pentru toată lumea, ministrul s-a ocupat şi de cămara de acasă.

Chiar dacă nu a făcut cumpărături de la toate standurile, Petre Daea a gustat din produsele expuse pe care le-a lăudat şi i-a îndemnat pe toţi să cumpere marfă românească.

După ce a făcut turul târgului, ministrul Petre Daea a fost invitat de primarul Toma să deschidă oficial cea de-a 13-a ediţie a „Toamnei Buzoiene” care, anul acesta s-e desfăşoară sub motto-ul „Hărnicie, Bogăţie, Veselie”

În următoarele zile de Toamnă Buzoiană vor avea loc spectacole în fiecare seară iar Drăgaica va deveni locul predilect unde buzoienii îşi vor putea petrece o parte din timp

Tot de aici, gospodinele vor putea cumpăra produse agricole şi preparate proaspete şi de calitate pentru a-şi umple cămările în aşteptarea anotimpului rece.

Preţurile sunt bune şi mult mai mici decât cele de anul trecut, aproape la fel cu cele de la piaţă, de multe ori chiar mai ieftine. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!