Publicat la: 15.06.2017. 17:11 / 2.314 views

PETIŢIE PENTRU ÎNOT. BUZOIENII VOR BAZIN OLIMPIC, PE LOCUL FOSTEI MATERNITĂŢI

Mai mulţi buzoieni fac demersuri pentru construirea unui nou bazin olimpic, în oraş. În opinia petiţionarilor, noua structură ar trebui să se ridice pe locul fostei Maternităţi, clădire ce urmează a fi demolată. Buzoienii s-au mobilizat pe facebook dar şi pe site-ul petitieonline.com

Bazinul Olimpic 2„Bazin olimpic de înot în locul fostei maternităţi Buzău” este intitulată petiţia pe care un grup de buzoieni au lansat-o de curând. Iniţiativa a fost promovată şi pe un portal de socializare, unde a adunat aproape 600 de aprecieri. Cum  în oraş nu mai funcţionează niciun bazin olimpic, grupul de iniţiativă contează pe sprijinul cât mai multor buzoieni. În rândul cetăţenilor, însă, părerile sunt împărţite. Unii ar prefera construcţia unui spital nou, sau a unei baze sportive, în detrimentul bazinului olimpic.

Iniţiatorii petiţiei susţin că o eventuala construcţie a unui nou bazin olimpic n-ar fi o utopie, graţie soluţiilor de finanţare europeană. Ei aduc ca argument şi beneficiile pe care le aduce înotul stării de sănătate publice.

Petiţia lansată recent pentru a promova construirea unui bazin olimpic nu este o noutate pentru Buzău. În 2015, o iniţiativă similară a fost lansată de filiala locală a unui partid politic. Se dorea, atunci, redeschiderea vechiului bazin olimpic, închis în urma unei decizii a curţii de conturi. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. serban iulian spune:

    eu sunt pentru bazin olimpic . spital ? sa fim seriosi , fratilor ! buzaul n-a astupat o groapa in ani de zile … costul unui spital modern este URIAS , mult peste posibilitatile unui oras ca al nostru . in fine .. orice ar fi … numai sa se faca naibii ceva , ca de cand a venit Toma … in oras nu s-a facut absolut nimic !

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>