Publicat la: 07.01.2020. 19:20 / 317 views

PETARDELE AU FĂCUT VICTIME LA BUZĂU. COPII TRANSFERAŢI LA BUCUREŞTI, DUPĂ CE AU FOST RĂNIŢI

Doi copii de 5 şi 6 ani au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău după ce au fost răniţi în urma exploziei unor petarde. Ambii copii au fost transferaţi la spitale din Bucureşti.

petardePrimul pacient, un copil de cinci ani, din Verneşti,  prezenta un traumatism complex, având vederea afectată. În cazul acestuia, s-a luat decizia transferului la spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti.

De pătimit după folosirea necorespunzătoare a petardelor are şi o fetiţă de şase ani, sosită la Unitatea de Primiri Urgenţe cu traumatism de os şi plăgi în zona feţei. Şi în cazul acesteia s-a luat decizia transferului la Spitalul Lahovari din Capitală.

În altă ordine de idei, la fel ca şi în anii anteriori, principalele probleme care i-au adus pe buzoieni la urgenţe au fost colicile abdominale şi cele biliare, cauzate de excesele alimentare şi bahice. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!