Publicat la: 23.11.2020. 19:40 / 648 views

PESTE PRAGUL DE 6000 DE ÎMBOLNĂVIRI. TREI DECESE ȘI 94 DE CAZURI NOI DE COVID

Județul Buzău a depășit, astăzi, pragul de 6000 de îmbolnăviri de COVID înregistrate de la începutul pandemiei. Peste 4500 de buzoieni s-au vindecat. În weekend au mai fost raportate trei decese în rândul pacienților infectați cu coronavirus, având comorbidități. 

containere spital 2Aproape 200 de cazuri noi de COVID au fost confirmate în weekend, în județul Buzău. 94 dintre acestea au fost înregistrate duminică. În raportarea prezentată azi, Direcția de Sănătate Publică a mai anunțat trei decese în rândul unor pacienți cu comorbidități, infectați cu coronavirus. 

Cu noile cazuri, județul Buzău a depășit pragul de 6000 de îmbolnăviri raportate de la începutul pandemiei.

Tot în weekend, în municipiul Buzău s-a depășit rata de infectare de 5 cazuri de COVID la mia de locuitori, cu aproape 700 de cazuri semnalate în ultimele două săptămâni.  

Recent, prefectul Leonard Dimian a declarat la Campus TV că, în cazul în care rata va ajunge la 6, se va pune în discuție intrarea în carantină a orașului Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!