Publicat la: 30.08.2019. 18:18 / 1.541 views

PESTE 870 DE MILIOANE, COLECTATE DE FISC. EVAZIONIȘTI BUZOIENI CU PREJUDICII DE MILIOANE DE LEI

Peste 870 de milioane de lei a colectat ANAF Buzău în prima jumătate a acestui an. Din bilanţul primului semestru al inspectorilor fiscali buzoieni ies în evidenţă situaţiile în care sute de contribuabili au încercat să ocolească legea. În câteva dintre cazuri, au fost sesizate organele de cercetare penală.

finante siteRaportul privind activitatea ANAF Buzău a fost prezentată în şedinţa Colegiului Prefectural.

În urma controalelor din primul semestru, inspectorii fiscali buzoieni au descoperit sume în plus de plătit către bugetul de stat, precum şi situaţii care au fost sesizate organelor de cercetare penală, pentru prejudicii de milioane de lei.

De asemenea, pentru recuperarea creanţelor din partea contribuabililor, ANAF Buzău a dispus măsuri asiguratorii şi de executare silită, în urma cărora au fost recuperate peste 70 de milioane de lei.

În primele şase luni ale anului, Fiscul buzoian a colectat la bugetul de stat 873 de milioane de lei. La nivelul judeţului Buzău, figurează peste 22.000 de contribuabili – persoane juridice, şi aproape 15.500 – persoane fizice. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!