Publicat la: 27.07.2018. 18:24 / 737 views

PESTE 7000 DE AMENZI DATE DE POLIŢIŞTII LOCALI. VALOAREA LOR DEPĂŞEŞTE 1 MILION DE LEI

Aproape 7500 de amenzi, în valoare de peste un milion de lei, au aplicat poliţiştii locali de la începutul anului şi până în prezent.  Cele mai multe dintre sancţiuni au fost pe linia asigurării unui climat de ordine şi liniste publică, respectarea curăteniei pe domeniul public, precum si depistarea şoferilor care nu manifestă o bună conduită în trafic.

masini ridicate

Cele mai multe amenzi au fost date de politistii locali pentru tulburarea ordinii si linistii publice, abandonul deseurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spatiile publice interzis prin lege şi comertul stradal neautorizat.

De asemenea, în perioada de referinta, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine si Liniste Publica au aplanat un numar de 31 stari conflictuale.

Tot în această perioadă, politistii locali au verificat modul de implementare a deciziei privind utilizarea bazelor sportive ale şcolilor si au constat ca un numar de 16 unitati de invatamant nu respecta prevederile legale. Conducerile unitatilor de invatamant au fost atentionate cu privire la respectarea prevederile acestei hotarari.

Directia de Poliţia Locală Buzau, reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera de competenţă –Telefonul Cetateanului  0238.955.  (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!